• 035-33690000 AR EN FA
    • Home
    • Calendar
      • 1403
      • 1402
      • 1400
      • 1401
      • Ticket
    • Virtual Tour
      • 1403
      • 1401
      • 1402
      • 1400
    • About Us
    • Contact Us
  • Home
  • Calendar
    • 1403
    • 1402
    • 1400
    • 1401
    • Ticket
  • Virtual Tour
    • 1403
    • 1401
    • 1402
    • 1400
  • About Us
  • Contact Us
Hot news of Yazd province
2022-06-02 09:10:00
+ Size -Size Print
مدیر عامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان یزد در جمعِ اهالی رسانه مطرح کرد: پیش‌بینی برگزاری ۳۵ تا ۴۰ رویداد نمایشگاهی تا پایانِ سال
مدیر عامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان یزد گفت: در سال جاری برگزاری ۳۵ تا ۴۰ رویداد نمایشگاهی را پیش بینی کرده‌ایم که تاکنون دو رویداد برگزار شده است و امید که از این پس نیز با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته اتفاقات خوشایندی رقم بخورد.

به گزارش روابط عمومی نمایشگاه بین‌المللی استان یزد احمد قافی به مناسبت روز جهانی صنعت نمایشگاهی، در جمع خبرنگاران ضمن تبریک هفته کرامت و سالروز تولد حضرت فاطمه(س)گفت: هدف از نامگذاری این روز، شناساندن این صنعت به مردم و تبیین جایگاه آن به‌واسطه نقشی که در توسعه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در ابعاد ملی و بین‌المللی دارد، است.
به گفته وی، دیدگاه مسئولان استان در دولت سیزدهم نسبت به صنعت نمایشگاهی به عنوان یکی از پروژه‌های مهم استان از همان ابتدا بسیار مثبت و ویژه بود و سیاست‌گذاری‌ها در راستای توسعه‌ی این صنعت در استان است.
وی نقش حمایت رسانه‌ها و انعکاس رویدادها در راستای ارائه جایگاه واقعی این صنعت را بسیار قابل اهمیت عنوان کرد و گفت: خوشبختانه بعد از دو سال، رفع محدودیت‌های کرونایی استقبال بی‌نظیر غرفه‌داران و بازدیدکنندگان را به دنبال داشت که این موضوع مایه خرسندی شد.
وی افزود: در سال جاری برگزاری ۳۵ تا ۴۰ رویداد نمایشگاهی را پیش بینی کرده‌ایم که تاکنون دو رویداد برگزار شده است و امید که از این پس نیز با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته اتفاقات خوشایندی رقم بخورد.
قافی نمایشگاه‌ها را به دو بخش تخصصی و عرضه کالا تقسیم‌بندی و تصریح کرد: در نمایشگاه‌های تخصصی تولیدکنندگان و شرکت‌های خدماتی و از سوی دیگر عرضه کنندگان و متقاضیان به تعامل و رفع نیازهای تخصصی می‌پردازند و در نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا نیز علاوه بر پاسخگویی به نیازهای روزمره مردم، تعادل قیمت‌ها در بازار پیگیری می‌شود.
وی در ادامه به توسعه همزمان کمی و کیفی نمایشگاه و شاخص‌های تعریف شده در رابطه با این دو حوزه اشاره کرد و گفت: هیات مدیره جدید نمایشگاه در ابتدای حضور، با درنظر گرفتن سیاست‌گذاری‌ها و پتانسیل‌های جدید، به آسیب‌شناسی مسائل پرداخت و در راستای توسعه نمایشگاه اقدام کرد.
وی با تاکید بر اینکه هر تحولی نیاز به گریز از روزمرگی دارد که این امر تنها با برنامه‌ریزی و کار جهادی امکان‌پذیر است، اظهار داشت: با همکاری دو مشاور بین‌المللی طرح جامع بر اساس نیازها و ظرفیت‌های استان مطرح و برنامه‌ریزی‌ها برای تکمیل و اجرای آن در حال انجام است.
ایجاد ۱۲ هزار مترمربع سالن نمایشگاهی در فاز نخست
قافی با بیان این که اجرای طرح جامع نمایشگاه یزد با اخذ مجوزهای لازم و صدور پروانه ساخت از سوی مراجع مربوطه مانند شهرداری، طی هشت سال برآورد شده است، گفت: در فاز نخست که اجرای آن حدود 2 تا 3 سال زمان خواهد برد، ایجاد ۱۲ هزار مترمربع سالن نمایشگاهی با در نظرگرفتن استانداردهای نمایشگاهی در قالب سه سالن و یک انباری برای ارائه خدمات مورد نیاز غرفه‌داران و ایجاد فضاهای خدماتی(تفریحی، اقامتی) موردنیاز برای مراجعان و حتی فضایی مختص کودکان پیش‌بینی شده است.
به گفته وی، وسعت این نمایشگاه ۵۶ هکتار است و یک رینگ فضای سبز به عرض ۵۰ متر و مساحت ۱۶ تا ۱۸ هکتار برای ایجاد فضای تفریحی برای پیاده‌وری و دوچرخه‌سواری در نظرگرفته شده که فضای سبز مورد نیاز نیز در حال آماده‌سازی است.
وی همچنین به ایجاد ۱۱ باغ تفریحی با تنوع کاربردی متنوع در فضای نمایشگاه اشاره کرد.
ضعفِ زیرساخت‌های استان برای برگزاری نمایشگا‌ه‌ بین‌المللی
مدیر عامل شرکت نمایشگاه ‌های استان همچنین به ضعف در زیرساخت‌های استان برای برگزاری نمایشگا‌ه‌ در سطح بین‌المللی اشاره کرد و گفت: عمده مسئله ما به صنعت هتلداری و هواپیمایی برمی‌گردد که این محدودیت‌ها در نمایشگاه‌های اخیر به‌طور محسوسی شاهد بودیم.
وی ابراز امیدواری کرد: همزمان با پیشرفت فعالیت‌های این نمایشگاه، شاهد تقویت این زیرساخت‌ها در استان برای جوابگویی به نیازهای بین‌المللی باشیم.
وی همچنین با بیان اینکه بر اساس شیوه‌نامه‌های سازمان صمت و توسعه تجارت ارزیابی مجریان نیز انجام و تعاملات مورد نظر صورت گرفته است، گفت: البته ارزیابی بازدیدکنندگان، غرفه‌داران و تیمِ ارزیابی نمایشگاه نیز برای واگذاری نمایشگاه‌ها به مجریان بسیار موثر است.
وی از رتبه بندی نمایشگاه براساس کیفیت اجرا خبر داد و گفت: این اقدام موجب ترغیب مجریان برگزاری نمایشگاه‌ها باکیفیت بالاتر شده، زیرا امتیاز کسب شده در شاخص‌های مورد نظر، در واگذاری مجدد برگزاری نمایشگاه به مجریان تاثیر مستقیم دارد.

رکوردِ بی‌نظیر بازدیدکنندگان در سال جاری
وی همچنین با بیان این که ۱۶ نمایشگاه برگزار شده در سال گذشته درمجموع بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار بازدیدکننده داشت، گفت: در این سال جدید اما نمایشگاه صنایع دستی یزد با ۳۵ هزار بازدیدکننده و نمایشگاه نساجی به‌رغم تخصصی بودن با ۱۷ تا ۱۸ هزار بازدیدکننده رکوردی ماندگار به جا گذاشتند.
وی همچنین به برنامه‌ریزی برای برگزاری برنامه‌های جانبی فرهنگی متناسب با موضوع هر نمایشگاه اشاره کرد: عموم مردم به‌صورت رایگان می‌توانند از این برنامه‌ها لذت ببرند.
قافی در پایان ضمن تشکر از اهالی رسانه، آن‌ها را چشم و چراغ مجموعه‌ها دانست و گفت: هرگونه انتقاد و پیشنهاد در زمینه بهبود عملکرد صنعت نمایشگاهی با جان و دل پذیرفته می‌شود، زیرا بی‌شک توسعه نمایشگاه با توجه به افزایش قابل توجه استقبال مردم، مورد اهتمام اعضای هیأت مدیره نمایشگاه است.

Recent News

The Garment and Textile Industry Welcomed in Yazd with the Presence of Global Brands

The 12th Yazd Flower and Plant Exhibition: The Freshness of Nature in the Heart of...

Direct supply of goods at regulated prices and suitable quality at the Yazd Spring...

The Latest Power and Energy Technologies at the Yazd International Exhibition

Hand-woven Carpet; The Authentic Iranian Art at the International Exhibition in Yazd

Capabilities of home appliance industry in Yazd International Exhibition

Yazd Mine Photo Festival; Linking art, industry and social responsibility

The majestic mining event of country in Yazd

Introducing the latest installation technologies in Yazd.

The biggest event of the automobile industry in Yazd

  • Yazd International Exhibitions Co
  • Phone:035-33690000
  • Fax:035-33699999
  • Address:Yazd-Ayatollah Hashemi Rafsanjani Highway (Bypass Road), Next To Yazd-Kerman-Shiraz Intersection
  • Forms
  • Membership In The Exhibition Customers Club
  • Evaluation Of The Exhibition
  • Register Complaints
  • Related Site
  • Exhibition Centers Of The Country
  • Yazd industry, mining, trade
  • Tehran Trade Development Organization
All Rights Reserved To Yazd International Exhibitions Co
ورود به Yazd International Exhibitions Co

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟ فراموشی کلمه عبور

آیا تاکنون ثبت نام نکرده اید؟ ثبت نام

Yazd International Exhibitions Co